klassementen

De klassen

De run van 27 mei is een recreanten FUN run, wij hebben deze georganiseerd omdat deze groep enthousiaste hondenliefhebbers  met plezier en toewijding voor hun hond deze run lopen, we hebben de categorieën onderverdeeld in individueel, koppel en groepsrun, omdat gebleken is dat er veel deelnemers graag samen lopen en elkaar helpen en ondersteunen tijdens de run.

ook kunnen ouders samen met hun kind als koppel lopen.

Plezier staat voorop tijdens deze run.

 

U kunt zich inschrijven voor de volgende klassen: 

  • Individueel (m/v) vanaf 13 jaar oud. Deze zal als eerste in de ochtend starten en is bedoeld voor de deelneemrs die graag alleen met hun hond lopen. er is geen competitie maar de tijden worden wel genoteerd.  Verder ontvangt iedereen een aandenken aan de survival.

  • Koppelrun (m/v) vanaf 13 jaar oud. 2 deelnemers met 2 honden leggen samen het parcours af en mogen elkaar helpen indien nodig, samen uit, samen thuis.

  • groepsrun 4 tot 6 personen(m/v) vanaf 13 jaar oud. minimaal 4 personen met 4 honden en maximaal 6 personen, gezelligheid staat hier voorop, niet alle deelnemers hoeven de hindernissen te doen, maar elkaar motiveren om het wel t e doen is natuurlijk toegestaan. verder ontvangt iedereen een herinnering aan de survival.

  • De ouder/kids run kent alleen maar winnaars. Hier kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar oud kunnen samen met hun ouders met elkaar de strijd aangaan. Voor iedereen is er een prijs. Het parkoers zal voor deze klasse ingekort worden.