schrijf nu in voor een van de leukste dogruns van 2020

De klassen

De run van 29 maart 2020 is een run met diverse klassen. 

We hebben de categorieën onderverdeeld in Atleten, Open, Recreanten en ook een Groepsrun, omdat gebleken is dat er veel deelnemers graag samen lopen en elkaar helpen en ondersteunen tijdens de run. Ook kunnen ouders samen met hun kind als koppel lopen.

Plezier staat voorop tijdens deze run. U kunt zich inschrijven voor de volgende klassen:  

  • Atletenklasse (m/v) vanaf 15 jaar. Dit is een wedstrijdrun. Deze zal als eerste in de ochtend starten en is bedoeld voor de snelle deelnemers. Presteren staat hier voorop. deze run wordt op tijd gelopen en er zijn mooie prijzen voor de winnaars. 
  • Openklasse  (m/v) vanaf 15 jaar. deelnemers met hond leggen samen het parcours hardlopend  af, maar zijn minder snel dan de atleten.  ook hier zijn mooie prijzen te verdienen! 
  • Recreantenklasse (m/v) vanaf 13 jaar. Dit zijn de sportieve wandelaars die met hun hond meer wandelen dan rennen. Deze deelnemers zullen moeten accepteren dat je soms even moet wachten bij een hindernis maar gezelligheid en plezier staan hier voorop. 
  • Koppelrun (m/v)  vanaf 13 jaar.  2 deelnemers met 2 honden lopen samen het parcours en helpen elkaar waar het nodig is.     
  • Groepsrun 3 tot 6 personen (m/v) vanaf 13 jaar.    minimaal 3 personen met 3 honden en maximaal 6 personen, gezelligheid staat hier voorop, niet alle deelnemers hoeven de hindernissen te doen, maar elkaar motiveren om het wel te doen is natuurlijk toegestaan. verder ontvangt iedereen een herinnering aan de survival. 
  • De ouder/kids run kent alleen maar winnaars. Hier kunnen kinderen van 7 tot 12 jaar met 1 hond samen met hun ouders de strijd aangaan. Voor iedereen is er een prijs. Het parkoers zal voor deze klasse ingekort worden. 
  • Samen lopen met 1 hond:  dat kan ook, afgelopen keer waren er enkele koppels die graag samen liepen met hun eigen hond, een extra loper zonder hond betaald  extra en mag dan ook alle hindernissen en obstakels doen.
  • Lopen en vrijwilliger zijn:  zie uitleg vrijwilliger. geef je op via onderstaand inschrijfformulier aan of je in de middag of ochtend wilt lopen, dan wordt er rekening gehouden met je starttijd, dit kan alleen individueel.

INSCHRIJVEN DOGSURVIVAL 29 MAART

kies in het menu uw klasse

€ 24,50

  • Beschikbaar